Starterslening Gennep

Voorwaarden Starterslening Gennep

Gemeente Gennep

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Gemeente/Gennep.jpg

 

De gemeente Gennep heeft de voorwaarden opgesteld waaraan jij moet voldoen om voor de Starterslening in aanmerking te komen. De gemeente Gennep bepaalt ook of jij in aanmerking komt voor een Starterslening bij SVn.

Doelgroep Starterslening Gennep

  • De aanvrager is een natuurlijk persoon die op het moment van de aanvraag de leeftijd van 40 jaar nog niet heeft bereikt. Bij twee aanvragers geldt de leeftijd van de jongste van de twee;
  • Een uitzondering hierop is een natuurlijk persoon die als zittende huurder de door hem/haar bewoonde huurwoning koopt van de corporatie en op het moment van de aanvraag de leeftijd van 50 jaar nog niet heeft bereikt;
  • Het (gezamenlijk) bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan €45.000,-;
  • De aanvrager is niet eerder in het bezit geweest van een koopwoning.

Overige condities Starterslening Gennep

Contactgegevens gemeente Gennep
Postadres
Postbus 9003
6590 HD  Gennep 
 
Bezoekadres
Ellen Hoffmannplein 1
6591 CP  Gennep
 
Telefoon en e-mail
T: (0485) 49 41 41
 
Website

Starterslening gemeente Gennep 

Starterslening Gennep aanvragen

Doe een aanvraag bij de gemeente Gennep. De datum van uitgifte van het SVn-aanvraagformulier bepaalt de volgorde waarin de aanvragen voor uitputting van het budget in aanmerking komen.

De gemeente Gennep bepaalt of jij aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet. Voldoe jij aan de voorwaarden? Dan ontvang jij van de gemeente Gennep de brochure van SVn en het uitgebreide SVn aanvraagformulier waarmee wij de lening voor jou bij het SVn kunnen aanvragen.

Laat je begeleiden bij de aankoop van jouw eerste woning en bespaar tot duizenden euro's via de hulp van onze Erkend StartersCoach.

Bron: gemeente Gennep en SVn