Starterslening Gennep

Nog zeven tips

Klik op de afbeelding voor onze uitleg in woord en beeld. In deze video:

  • Zeven tips bij het kopen van een woning in de gemeente Gennep.
  • Bestaande bouw of nieuwbouw?
  • Laat je bij de aankoop door erkende specialisten begeleiden.

Hypotheektips

Gouden tip: Kies voor de specialist

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in jouw leven. Het gaat om veel geld en financiële lasten gedurende een lange periode.

Ga niet over één nacht ijs bij de keuze voor een hypotheek. Weet welke verplichtingen jij aangaat en welke risico’s jij loopt, zowel op de korte als lange termijn. Neem de tijd om alles heel goed door te nemen. Zorg ervoor dat jij zeker weet wat er precies wordt bedoeld. Als jij iets niet begrijpt, vraag het dan na.

Kies voor aankoopbegeleiding

Laat je begeleiden door onze Erkend StartersCoach - dé specialist voor Starters op de woningmarkt in de gemeente Gennep. Ontvang Full Service Aankoopbegeleiding en bespaar al snel duizenden euro's op de aankoop van jouw eerste woning in de gemeente Gennep.

Laat je goed informeren - Verstandig een hypotheek kiezen ...

tl_files/blokafbeeldingen/Brochure/AFM - Verstandig een hypotheek kiezen.JPG

Verstandig een hypotheek kiezen

Een hypotheekofferte staat vaak vol met ingewikkelde kost en moeilijke woorden. Neem daarom de tijd om alles heel goed door te lezen. Zorg ervoor dat jij zeker weet wat er precies wordt bedoeld. Als jij iets niet begrijpt, vraag het dan bij onze Erkend StartersCoach na. Loop geen onnodig risico, onderteken dus nooit een hypotheekofferte die jij niet helemaal begrijpt.